Besøg Ricoh Danmark
FNs 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling
Returnér dit overskud af ubrugte tonere og hjælp os med at nedbringe forbruget af ressourcer

Vi er en global organisation, som opererer i mere end 200 lande, og vi tror på, at vi kan gøre en forskel og have en konkret indflydelse på en mere bæredygtig fremtid! Vores tilgang til bæredygtighed berører alle dele af vores virksomhed: Fra produktion til distribution - og alle de steder vi driver forretning - til genbrug, og hvordan vi supporterer vores kunder. På alle vores forretningsområder foretager vi en lang række initiativer for at komme på linje med FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling.

Vi har fx forpligtet os til at vedvarende energi skal udgøre mindst 30% af vores forbrug i 2030 og 100% i 2050. Vi har også forpligtet os til at nedbringe brugen af nye ressourcer med 50% i 2030 og 93% i 2050. 

Vi har brug for din hjælp!
Du kan gøre en stor forskel for miljøet ved at tjekke, om du har overskudstoner liggende, fx fra en gammel model, som du ikke bruger mere, eller hvis der fejlagtigt er blevet bestilt for meget toner. Vi vil tage toneren retur og sikre, at det bliver borskaffet på den mest miljørigtige måde eller genanvendt. 

Hvordan gør du?
Kontakt os på mail: servicekald@ricoh.dk eller telefon: 43 66 67 68.

Oplys gerne antallet af tonere, som vi kan afhente samt adresse, navn og telefonnummer på en kontaktperson.

Klik her for at læse mere om, hvordan vi bidrager til miljøet
Miljørigtige produkter og processer
Klik her for at læse mere

Uanset størrelsen af din infrastruktur til dokumenthåndtering, tilbyder Ricoh løsninger, der kan gøre din printflåde og dine arbejdsprocesser mere bæredygtige, så du efterlader det mindst mulige miljømæssige aftryk. Vores Sustainability Management Services vil hjælpe dig med at spare energi, bevare ressourcer og opfylde din virksomheds bæredygtighedsmål.

Læs mere 
CO2-neutral print

Du kan beregne CO2-aftrykket pr. printjob, reducere det eller optimere processen, hvor det er muligt, og i sidste ende neutralisere den uundgåelige restudledning

Læs mere
Digitale og automatiserede arbejdsgange
Uanset hvor langt din virksomhed er med digitalisering, kan Ricoh tilbyde løsninger til at fremskynde processen og opnå endnu flere fordele – fra essentiel hardware og software, der automatiserer dine daglige arbejdsgange, til effektive og sikre business intelligence-værktøjer. Ricoh er den eneste partner, du skal bruge til blive mere proaktiv, når det gælder din teknologiske vækst.

Er du klar til at smide papiret ud i morgen? 
Når det gælder automatiske arbejdsprocesser i din virksomhed, vil du så betegne dig som Traditionalist eller Tech-pioner? Vi har beskrevet fire stadier, som virksomhed muligvis kan identificere sig med på rejsen mod fuld digitalisering og automatisering.

Tag vores test og find ud af hvilken kategori din virksomhed tilhører (og hvilken type du er)!
Læs mere
Følg os på Facebook      Følg os på LinkedIn      Følg os på Youtube