Bliv ringet op

Prøv selv Supercollaboration og oplev, hvor let det er at opnå det kvalitetsengagement, man får ved at mødes med andre ansigt til ansigt, uanset afstandene. Du behøver ikke at hoppe på et fly, fange en taxa eller fare afsted hurtigere end lysets hastighed. Når du vil samarbejde med kolleger på den anden side af jorden, er du der på et splitsekund. Uden at forlade kontoret.


Og med effektive værktøjer som øjeblikkelige mødenotater og mulighed for at optage sessionerne undervejs kan du nu udnytte op til 90% af de mødeoplysninger, som tidligere ville gå tabt. Du får adgang til et helt nyt sæt superfunktioner, som vil forenkle din hverdag og gøre dig mere produktiv, selv når du arbejder med andre i samme lokale.


Formindsk dit CO2-aftryk. Gør medarbejderne i stand til at arbejde mere effektivt og opnå en bedre balance mellem arbejde og fritid – og løft arbejdsgangene op på et internationalt niveau for at sikre hurtigere, bedre, mere koordinerede beslutninger.


Lad os vise dig, hvordan du kan levere som en superhelt. Få 30 dages GRATIS* adgang til vores UCS Advanced cloud video samarbejdsplatform.


Super! Vis mig mere

Når superhelte bruger værktøjer, virker de bare. Supercollaboration-platformen fra Ricoh gør ligeledes ting enkle. Alt er perfekt forbundet for at give dig styrken til at få mere fra hånden. Du kan springe mellem en lang række enheder og teknologier og have alting til din rådighed, nemt og sikkert. Og dine nye superværktøjer er selvfølgelig tilgængelige for både dig og dine kolleger, men sikret mod onde superskurke.


Transformér dine arbejdsmetoder. Kombinér kraftfuld hardware som interaktive whiteboards, projektorer og videokonferencesystemer med software og smarte værktøjer. Med vores hybridtilgang kan du beholde dine eksisterende systemer og slippe for både startomkostninger og netværksændringer. Betal i takt med dine behov, og udnyt vores cloudløsninger til supereffektivt samarbejde med et par klik.


Få alt designet og leveret i henhold til dine krav, og få fordel af vores globale support. Gør tingene på din måde – du bestemmer selv. Udnyt løsningen, som den er, eller brugertilpas den. En Supercollaboration-platform fra Ricoh er præcis, som du ønsker den skal være.


Lad os vise dig, hvordan du kan agere som en superhelt. Få 30 dages GRATIS* adgang til vores UCS Advanced cloud video samarbejdsplatform.


Super! Vis mig mere

Det kræver superstyrke at drive en international virksomhed. At koordinere mennesker, aktiver og lokationer for at opnå de bedste resultater er ikke nogen let opgave. Ricohs Supercollaboration-platform kan hjælpe dig med at optimere din organisation.


Med enkel planlægning af møder, booking af lokaler og deling af dokumenter, mødenotater og handlingsplaner i realtid kan alting koordineres langt bedre. Færre forhindringer giver større fleksibilitet, og med vores effektive funktioner til overvågning og koordinering, samt et globalt netværk til udrulning og support, får du fuldt overblik over brugen af lokaler i realtid. Det giver dig mulighed for at kontrollere dine investeringer og opnå besparelser på helt op til 50%.


Gør dine medarbejdere supereffektive med intelligente værktøjer, som strømliner mødehåndteringen og giver dem tid til at fokusere på værdiskabende opgaver i stedet for endeløs admin. Alt kan implementeres med en minimal investering og lave løbende omkostninger, så du kan skalere kapaciteten op eller ned i takt med dine behov.


Lad os vise dig, hvordan du kan optimere som en superhelt. Få 30 dages GRATIS* adgang til vores UCS Advanced cloud video samarbejdsplatform.


Super! Vis mig mere

Læs, hvordan en
Supercollaboration-platform
fra Ricoh kan hjælpe dig med at levere som en superhelt

Se, hvordan Ricohs
Supercollaboration
platform vil hjælpe
dig med at levere
som en superhelt.

Se, hvordan Ricohs
Supercollaboration
platform vil hjælpe
dig med at agere
som en superhelt.Kontakt os for
mere info om at
sætte turbo på
produktiviteten

Kontakt os for
mere info om at
sætte turbo på
fleksibiliteten


Oplev, hvordan
AkzoNobel
skabte bæredygtig innovation med Supercollaboration

Fordele for AkzoNobel

  • Engagementet er blevet forhøjet, og jobtilfredsheden er øget.
  • Nu kan alle samarbejde hurtigere og mere effektivt, uanset hvor de
    befinder sig.
  • Medarbejderne bruger mobilapp til at finde og booke ledige lokaler på
    det ønskede sted – hurtigt og nemt.
--> --> --> --> --> --> -->